/Users/josepmariafontseresidera/Downloads/google612d75ea89f49b80.html Perceval, Lancelot... la vida vertical
top of page
  • Foto del escritorMariona Fernández

Perceval, Lancelot... la vida vertical



Hemos acabado el primer taller del año 2019. Victoria Cirlot nos ha transportado a la novedad, a la luz del siglo XII; a la queste, la busqueda de lo innombrable; de aquello invisible que se hace visible al ojo interior; al imaginal, el punto intermedio; al estado de espera propio de la aventura; al nacimiento del gótico... nos hace falta más tiempo para asimilarlo y explicarlo mejor.

Después de un taller así nos reafirmamos en la resistencia que suponen los Talleres islados, en la necesidad de puentes entre pasado y presente, en la necesidad de escuchar, tan a menudo como nos sea posible, personas tan sabias.


Hem acabat el primer taller de l'any 2019. La Victoria Cirlot ens ha transportat a la novetat, a la llum del segle XII; a la queste, la cerca de l'innombrable; d'allò invisible que es fa visible a l'ull interior; a l'imaginal, el punt intermedi; a l'estat d'espera propi de l'aventura; al naixement del gòtic... ens cal més temps per assimilar-ho i explicar-ho millor.

Després d'un taller així ens reafirmem en la resistència que suposen els Talleres islados, en la necessitat de ponts entre passat i present, en la necessitat d'escoltar, tan sovint com ens sigui possible, persones tan sàvies.


TALLER VICTORIA CIRLOT, El mito del grial. 29-31.3.2019, Santuari de Cura, Mallorca

© vídeo de Gina Sansaloni





bottom of page